Schildercursus op locatie

Zin in een leuke middag of avond schilderen bij jou thuis?

In ongeveer 2 uur tijd gaan wij aan de slag met het maken van een klein kunstwerkje die je aan het einde van de les een mooi plekje in huis kunt geven.

Neem voor meer informatie en prijzen contact met mij op.

 

Schildercursus in de barg hoogmade

cursus 2022/2023 t/m heden

Helaas zal ik geen nieuwe schildercursussen meer gaan geven in de Barg.

Deze lessen zijn overgenomen door een andere kunstenaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij het CCH.

Cursus 2020/2021

In verband met COVID-19 is er besloten niet te starten met een nieuwe cursus. 

Cursus najaar 2019

Na een succesvolle eerste cursus starten we 10 oktober 2019 weer met nieuwe lessen! 

In tien opvolgende weken (m.u.v. 5 december) wordt er in De Barg, Kerkstraat 51B 2355 AG Hoogmade, een vervolgcursus schilderen gegeven. Ook beginners zijn welkom! Er is plek voor 12 personen en vol=vol. Inschrijvingen lopen via het CCH-Hoogmade.

Wederom wordt er geschilderd met acrylverf en zijn alle materialen inbegrepen. Als u uw eigen acrylverf of doek wilt meenemen is dit geen probleem, maar dit verandert helaas niks aan de totale kosten van de cursus.

 

Zomerpalet 2019

Een dagje schilderen en ondertussen verzorgd worden met koffie, thee, lekkers en een eenvoudige lunch. Dit kan allemaal op vrijdag 23 augustus 2019 in De Barg, Kerkstraat 51B 2355 AG Hoogmade. Er wordt geschilderd met acrylverf en alle materialen zijn inbegrepen.

Deze les is speciaal voor de 65+ers van gemeente Kaag en Braassem. Er is plek voor 10 cursisten en vol=vol. Inschrijven kunt u doen via STIWO Hoogmade-Woubrugge.

Klik hier voor het programmaboekje van Zomerpalet 2019.

 

Cursus voorjaar 2019

Vanaf donderdag 21 februari 2019 wordt er in tien opvolgende weken in De Barg, Kerkstraat 51B 2355 AG Hoogmade een schildercursus voor beginners gegeven.

In deze tien lessen à 2 uur leer je werken met acrylverf. Alle materialen zijn inbegrepen en worden verzorgd door Stichting Cultureel Centrum Hoogmade